یزدفردا"سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیسی استان یزد رییس پلیس مبارزه باموادمخدر استان از عملیات مسلحانه پلیس با سوداگران مرگ و کشف  570 کیلو تریاک و هلاکت 3 تن از اشرار و قاچاقچیان موادمخدر در شهرستان "خاتم" خبر داد.

سرهنگ "محمدحسین ستوده نیا" در گفت و گو با واحد دریافت خبر پایگاه خبری یزدفردا :، درباره جزییات این خبر گفت: ماموران پلیس استان، با انجام کار اطلاعاتی از حمل مقادیر زیادی موادمخدر از استان های "جنوب شرقی" به پایتخت باخبر شدند و اقدامات خود را در این خصوص آغاز کردند.

ستوده نیا افزود: تیم هایی عملیاتی در این راستا تشکیل و محورهای فرعی و کویری شهرستان خاتم مورد کنترل قرار گرفت.

سرهنگ ستوده نیا افزود: قاچاقچیان با یکدستگاه خودرو "لندرور" به محض ورود به جاده فرعی و مشاهده ماموران اقدام به فرار نمود که ماموران با تعقیب و گریز و درگیری مسلحانه با اشرار، خودرو را متوقف و در بازرسی از خوردو مقدار 570 کیلو تریاک کشف و ضبط کردند.

رییس پلیس مبارزه باموادمخدر استان یزد در پایان با بیان اینکه در این درگیری 3 تن از اشرار و قاچاقچیان موادمخدر نیز به هلاکت رسیدند افزود: از قاچاقچیان یک دستگاه خودرو و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات نیز کشف و ضبط شد.

بازدید و کنترل اصناف در ماه مبارک رمضان

یزدفردا"سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیسی استان یزد: فرمانده انتظامی شهرستان خاتم از بازدید و نظارت بر اصناف در ماه مبارک رمضان خبر داد.

سرهنگ "علیرضا صالحی" در گفت و گو با واحد دریافت خبر پایگاه خبری یزدفردا: گفت: ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت و اتاق اصناف این شهرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان، ضمن سرکشی از اغذیه فروشی ها و رستوران ها با متصدیان متخلف، که رعایت قوانین و مقررات را ننموده بودند برخورد کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح، از تعداد 25 واحد صنفی بازدید به عمل آمد که در نتیجه تعداد 6 واحد صنفی تذکر کتبی و مابقی نیز مجددا برابر آیین نامه نسبت به نحوه فعالیت در این ایام مبارک توجیه شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان خاتم در پایان گفت : پلیس با هرگونه تخلف واحدهای صنفی مخصوصا در این ایام برابر مقررات برخورد و بدون اغماض نسبت به پلمپ واحدهای صنفی متخلف اقدام می نماید.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا